Čudoviti apartmaji Iž

Apartmaji Iž, ki se nahajajo na istoimenskem otoku so prava paša za oči. Vsi, ki si želite dopusta daleč od turističnega vrveža, hrupa in gneče so apartmaji Iž prava izbira. Otok Iž je zelo majhen otok, ki leži med Dugim otokom in Ugljanom. Zaradi svoje majhnosti pa ima poseben čar. Ni mondena turistična destinacija, tako da so Apartmaji Iž prava odločitev, če si želite sprostiti telo in duha.  Otok Iž nudi neokrnjeno naravo in tam boste prišli na svoj račun ljubitelji narave, miru in športnih aktivnosti.

Ne glede na to, da otok Iž meri le 18 m2, se je tu možno ukvarjati z različnimi aktivnostmi. Apartmaji Iž so na voljo skozi celo leto,  tako da si lahko planirate dopust in aktivnosti po vaših željah. Morda je neugodna le zima, saj mrzla burja poskrbi za občutek mraza. Če bodo apartmaji Iž vaša naslednja destinacija za dopust se lahko nadejate izredno čistega morja. Tu lahko plavate, se vozite s čolnom, ribarite ali pa raziskujete obalo. Poleg tega lahko tudi kolesarite, se sprehajate ali pa se družite z domačini, ki vam bodo znali povedati marsikatero zanimivo prigodo.

apartmaji iž

Apartmaji Iž se res ponašajo z nazivom top destinacija, saj boste tam doživeli res dopust v pravem smislu besede. Lahko se umaknete stran od ljudi in uživate na samem ali pa se odpravite na urejeno plažo, kjer boste morda spoznali nove prijatelje. Apartmaji Iž so na otoku dokaj redki, tako da si morate svojega rezervirati kar nekaj časa vnaprej. Otok je majhen, ljudje pa se ukvarjajo z ribolovom ter poljedelstvom. Turizma je razmeroma malo tako da tudi samih turistov ne boste srečali ravno veliko.

Če vam ustreza dopust, kjer boste uživalči v miru in tišini, potem so apartmaji Iž prava rešitev. Čudovita narava, pristni ljudje, vrhunska domača hrana in čisto morje so pravi recept za super dopust.