Avto tepihi, ki razbijejo monotonost vašega avtomobila

Avto tepihi so pri slovenskem podjetju Gledring prepoznavni predvsem zaradi tega ker imajo enostaven in edinstven dizajn. Tepihi za avto za zelo enostavni za vzdrževanje saj so linije zasnovali tako, da se zares enostavno očistijo. Naša vozila so vseskozi v uporabi in se z njimi vsak dan vozimo po različnih opravkih, zraven pa vozimo naše otroke, zato so tla našega jeklenega konjička vseskozi podvržena različnim umazanijam in obrabi nasploh. Ker sopotniki jejo med vožnjo se tako večkrat soočamo s politimi tekočinami in ostanki hrane.

Avto tepihi se delijo na tekstilne preproge ter gumjaste tepihe. Ker so avto tepihi narejeni zelo natančno se popolnoma prilegajo vozilom različnih znamk. Garancija za najboljšo zaščito tal vašega avtomobila so visoki robovi. Tovrstnim tepihom že tovarniško vgrajujejo čepe, katerih naloga je da se avto tepihi ne premikajo po vozilu, zelo pa je tudi nevarno, da bi vam zlezli pod stopalke. Za njihovo izdelavo uporabljajo materiale ki nimajo neprijetnega vonja, do nas pa so prijazni ker ne vsebujejo strupenih primesi. Imajo pridobljene vse certifikate in tako ustrezajo vsem direktivam in zakonom, ki se izvajajo v naši Evropski Uniji.

avto tepihi

Ker so edinstvenega dizajna so avto tepihi zelo prepoznavni. Njihovo čiščenje je zelo enostavno, tako da naši živci ne trpijo saj na njih ne zastaja umazanija. Nečistoče lahkotno odstranimo z malo vode ali pa lahko uporabimo njihovo posebno čistilo za čiščenje, ta pa je narejen na vodni osnovi. Če pa je umazanija večja, pa se lahko uporabi visokotlačni čistilec, z njim pa ne poškodujemo tepiha, le ta se po čiščenju vrne v prvotno stanje.

Za njihovo izdelavo se uporabljajo stroji, katere so naredili slovenski strokovnjaki. Podjetje Gledring tepihe pred prodajo temeljito preizkusi po Evropskih standardih. Pred nakupom pa preverite svoje potrebe in poskrbite, da se kupijo pravi avto tepihi. S tem si preprečite nastanek škode, ki lahko nastane v vašem avtomobilu.