Avto tepihi za vsak model vozila

Avto tepihi omogočajo notranjo zaščito avtomobilskih tal pred različnimi zunanjimi dejavniki. Z vsakim vstopom v avtomobil s seboj na čevljih prinesemo tudi vlago, blato ali umazanijo, hkrati pa s podplati drgnemo tla avtomobila. Običajno so slednja izdelana iz mehkega in vpojnega materiala, ki se lahko sčasoma poškoduje, obledi ter scufa. Zaščita tal je tako pomembna z vizualnega vidika, pa tudi z vidika ohranjanja vrednosti. Zagotovo si ne želimo, da bi naš avtomobil izgubil svojo vrednost le zato, ker zanj nismo skrbeli tako, kot bi bilo potrebno. Bogata ponudba avto tepihov nam omogoča, da izberemo prave za naš avtomobil ter si tako zagotovimo tudi maksimalno udobje ter varnost med vožnjo.

avto tepihi

Avto tepihi, ki niso izdelani za specifični model avtomobila se lahko premikajo, tako pa tudi zapletejo med pedalke in povzročijo pravo zmedo. Tipski tepihi so tako veliko boljša izbira, ki nam omogoča, da tepihe popolnoma prilagodimo našemu vozilu. Ker so izdelani za vsak posamezni model avtomobila, imajo  tudi pritrdilne čepke, ki omogočajo maksimalno stabilnost med vožnjo. Poznamo več vrst tepihov, ki se med seboj razlikujejo predvsem na izgled ter odpornost, ki jo nudijo. Gumijasti avto tepihi so tako ena izmed najboljših izbir, saj so maksimalno odporni na vse vremenske in temperaturne vplive, ščitijo pa tudi pred razlitjem tekočine. Njihova inovativna zasnova z dvignjenimi robovi onemogoča, da bi tekočina zašla na površino tal, omogoča pa tudi zelo enostavno čiščenje in vzdrževanje. Očistimo jih lahko kar z krpo ali čistilom za suho pranje, visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo. Gumijasti avto tepihi so izdelani iz kakovostne gume, ki nima vonja ter ne vsebuje nobenih človeku škodljivih kemikalij.

Na voljo so tudi tekstilni avto tepihi, ki so izdelani iz sintetičnih vlaken. Prav tako omogočajo maksimalno stabilnost med vožnjo ter zelo udobno površino. Niso primerni za tako ekstremne razmere kot gumijasti tepihi, vseeno pa so odlična rešitev za tiste, ki vozijo po mestu ter si želijo udobnega in elegantnega videza.