Družinsko podjetje Gašper

Družinsko podjetje Gašper, je podjetje ki je od vsega začetka svoje poslanstvo posvetilo enemu in edinemu cilju in to je živeti v sožitju z lesom in to počnejo že kar 40 let. To pomeni da imajo kar 45 let izkušenj in 45 let tehnološkega razvoja ter 45 let izboljšav. V podjetju Gašper trženje za lesena vrata in okna uporabljajo samo kakovostni les iz pohorskih gozdov ter obronkov Pohorja in pa avtohtonih območij različnih delov sveta.

Seveda so vseskozi ponosni na svoje produkte, še posebej pa na svoja najnovejša okna in vrata katere si lahko ogledate na njihovi spletni strani. Družinsko podjetje Gašper je podjetje katerega poslovno področje zajema predelavo lesa, izdelovanje polproizvodov iz lesa in proizvodnjo stavbnega pohištva. To so visoko kvalitetna okna ter vhodna vrata iz različnih materialov. 50% svojega prometa podjetje Gašper ustvari v tujini in to večinoma na trgih nekdanje Jugoslavije ter tudi na nemško govorečem področju.

v podjetju Gašper trženje

Dve leti nazaj so vložili veliko lastnih sredstev ter seveda truda, da so posodobili najmodernejšo tehnologijo za predelavo lesa. To pa jim omogoča, da so zelo prilagodljivi in njihovim kupcem lahko uresničijo vsako še tako zahtevno željo. Seveda ima družinsko podjetje Gašper tudi pridobljene vse certifikate in so član Lesarskega grozda ter mednarodne Wood Industry Cluster in pa iniciative proHolz. Gašper trženje je tudi na seznamu proizvajalcev zunanjega stavbnega pohištva EKO sklada in zato občanom ob nakupu omogočajo tudi pridobitev subvencije EKO sklada kar do 25% vrednosti naročila. Za vas tudi nudijo vzdrževanje ter servis oken ali vrat oziroma drugega pohištva.

V primeru da se zanimate za nakup oziroma izdelavo pohištva pri njih jih lahko najdete v njihovi proizvodnji v Radljah ob Dravi ali v salonu v Stegnah v Ljubljani, za ponudbo pa lahko povprašate tudi preko elektronske pošte ali pa se za dodatne informacije pozanimate po telefonu.