Facebook messenger

Spletni časnik Nadlani vam nudi veliko svežih in aktualnih informacij. Novice tega spletnega portala namreč niso zastarele in vedno ene in iste, temveč pa so zelo aktualne, ljudje pa se v njih lahko najdejo. Ne pišejo samo o nesrečah v prometu, njihova najbolj sveža tema pa je Facebook messenger.

Facebook messenger

Da, pišejo tudi o najbolj aktuanih in trendovskih aplikacijah, ki jih uporablja skoraj ves svet. Facebook messenger je postal zelo uporabljen in popularen, saj si ljudje preko te aplikacije izmenjujejo sporočila, slike, pesmi, čustva, karkoli. Ima veliko, veliko uporabnih funkcij. Torej, če ne želite neke fotografije pokazati samo eni osebi, imate na voljo funkcijo ” story” ali po slovensko- zgodba. Namreč, ko tam objavite fotografijo, jo vidijo vsi vaši Facebook messenger prijatelji. Zelo priročno kajne? No vendar, to funkcijo imata že aplikaciji Snapchat, ki jo je imela prva in pa Instagram. Seveda to ni edina in najbolj popularna funkcija.

V časniku Nadlani lahko izveste več o temnem načinu oziramo ” dark mode”, ki jo je uvedel. Mnogi ljudje za to opcijo še ne vedo, saj je potrebno izvesti poseben trik, da to opcijo akriviraš oziroma vklopiš. Obstajata namreč dve metodi za aktiviranje te funkcije. Ena je preprosta ena pa malo manj, ampak imata obe stopnjo uspešnosti. Facebook messenger ima prvo metodo malce nenavadno, vendar deluje tako kot na androidih kot na iOS sistemih. To je metoda moon emojji. Vse kar morate narediti je pritisniti oziroma poslati moon emoji in potem iti v nastaviti in pritisniti dark mode on.  Potem pa obstaja še druga metoda in to je uporaba korenskega dela v temnem načinu, vendar pa ta opcija oziroma metoda velja samo za android telefone.

Zahteva najnovejšo beto različico programa Facebook messenger. To pomeni, da aplikacijo enostauno posodobite. Več informacij glede metod in tega programa in dark mode-a pa si lahko preberete na spletnem časniku Nadlani.