Kamnoseštvo Petrotek, že od leta 1981

Podjetje Petrotek je kamnoseško podjetje, ki neguje svojo družinsko tradicijo v gradbeništvu in kamnoseštvo. S svojim vrhunskim oblikovanjem so v veliko zadovoljstvo velikemu številu strank že kar 3 generacije. Podjetje je nastalo iz družinskega podjetja kamnoseštvo Jovandarić katerega so ustvarili že davnega leta 1981. V podjetju so zavezani h temu da negujejo tradicijo do kvalitetnih, modernih izdelkov, le ta pa sloni na izkušnjah stare arhitekture. Vsi izdelki so seveda izdelani iz kvalitetnih materialov, ki so dobavljeni iz različnih delov tega sveta. Izstopa predvsem oblikovanje s sposobnostjo prilagajanja kamnu, ki je osnovni material z izredno široko paleto, končni izdelki pa temeljijo na tem da jih obdelajo ročno.

Kamnoseštvo Petrotek ima širok izbor izdelkov, ki obsegajo vse od unikatnih nagrobnih izdelkov do sarhalne arhitekture pa tudi odlična kiparska dela niso izvzeta iz tega. Dobavljajo in izdelujejo tudi stopnišča, polica za okna, kamnine, fontane, portale ter druge dekorativne elemente za vaša stanovanja. Med drugimi se kamnoseštvo Petrotek ukvarja tudi z restavriranjem starih kamnitih elementov, kateri so pod varstvom kulturne dediščine. Vseskozi si prizadevajo, da so njihovi izdelki oblikovani kvalitetno, po vaših željah in pa tudi da jih naredijo v čim krajšem delovnem roku, vsi izdelki pa so seveda v ugodnem razmerju med kvaliteto in ceno. Na razpolago pa so vam vedno tudi njihovi odlični strokovnjaki, ki vam vedno z veseljem svetujejo in vas seznanjajo s prvinami ter lepotami kamna. O tovrstnih lepotah se lahko prepričate v njihovi galeriji slik, ki se nahaja na njihovi spletni strani.

kamnoseštvo

Kamnoseštvo Petrotek torej prisega na kvaliteto že od samega začetka, saj jim veliko pomeni zadovoljna stranka. Nagrobne spomenike smatrajo kot njihovo zapuščino ker na koncu v večni kamen oni zapišejo ime nekoga ki je nekoč živel. Njihovo delo smatrajo ne samo kot posel ampak tudi kot poslanstvo katerega z veseljem opravljajo že tri generacije. Ukvarjajo pa se predvsem z obdelavo naravnega kamna.