Smuči Elan za vse generacije

Praktično vsako sezono znova se na trgu pojavljajo novi proizvajalci smuči za rekreativne in profesionalne smučarje, čeprav znaten tržni delež ohranjajo priznane znamke. Med proizvajalci, ki skozi generacije zanesljivo navdušuje vse uporabnike, je Elan, slovenski proizvajalec smuči in smučarske opreme.

To, da so smuči Elan že dolga desetletja priljubljena izbira za vse vrste smučarjev, ni nobena skrivnost. Podjetje namreč obratuje že od leta 1945, kar je vsekakor impresivno za proizvajalca na tako konkurenčnem trgu. Hkrati dolga zgodovina podjetja priča po tem, da so njihovi izdelki kakovostni in zanesljivi, s temi odlikami pa uspešno ciljajo na vsako novo generacijo smučarskih navdušencev.

Smuči Elan za vse generacije

Elanove inovacije

Stalna prisotnost v vrhu med najbolj priljubljenimi proizvajalci smuči in smučarske opreme pa seveda ni možna brez posrečenih inovacij. Te so za smuči Elan pravzaprav značilnost, saj se v vsaki generaciji pojavi kakšen nov model, ki predstavlja veliko revolucijo tudi na področju profesionalnega smučanja. Najbolj opazen primer so smuči Elan SCX, ki so z inovativno zasnovo v devetdesetih letih sprožile trajne spremembe pri vseh proizvajalcih smuči, posledice pa so jasno vidne še danes, tako pri rekreativcih kot pri profesionalcih.

Iz leta v leto kakšne posebne spremembe običajno niso opazne, predvsem ne pri smučeh, namenjenih rekreativnim smučarjem. Vseeno pa se stalno izvajajo prilagoditve in optimizacije, ki zagotavljajo varno, brezskrbno in prijetno smuko. Elan smuči so na voljo v zelo raznolikih izvedbah, ki bodo po godu vsem vrstam smučarjev, hkrati pa pokrivajo tudi vse cenovne razrede.

Ponudba smuči Elan

Elanova ponudba je zelo raznolika, s tem pa prilagojena prav vsakemu smučarju. Na voljo so tudi otroške smuči, za odrasle pa se ponudba pri nekaterih modelih deli tudi na izdelke za moške in ženske. Pri večini prodajalcev so v kompletu vključene tudi vezi, tako da že ob nakupu dobimo vse, kar potrebujemo za prijetno smuko.

Smuči Elan pokrivajo celoten cenovni spekter, posebej impresivne pa so seveda tiste smuči, ki so nekoliko dražje. Prav ta znamka je namreč pisana na kožo zahtevnejšim rekreativcem, ki se ne bodo zadovoljili kar z vsakim parom smuči. Na drugi strani pa bodo na svoj račun prišli tudi manj zahtevni uporabniki, ki iščejo kakovostno opremo za nizko ceno.