Tisk vizitk je odlična investicija

Tisk vizitk vam lahko pomaga pri oglaševanju. V 24 urah je lahko tisk vizitk končan. Vaša poslovna vizitka je odraz podjetja. Vizitke so lahko tudi odlično marketinško orodje. Z njimi lahko naredite dober prvi vtis na stranko ali pa potencialnega poslovnega partnerja. Vizitke so poceni, izdelava 100 kosov vizitk vas bo stala samo 19,90 €, to je vključeno z DDV-jem.

Tisk vizitk

Dostava vizitk je 24 ur. Kvaliteta vizitk je preverjena in imate na voljo garancijo. Imate tudi možnost kreativnega in oblikovnega svetovanja. Vizitke so narejene iz visoko kakovostnih materialov. Vizitka je lahko prodajno pismo, ki vas lahko oglasi potencialnim strankam. Z vizitko lahko tudi spoznate nove poslovne partnerje. Celoten prodaja izdelkov se vam bo zagotovo zvišala. Vizitka je osebni dokument, ki vam lahko pomaga pri spoznavanju novih ljudi in pri mreženju. S pomočjo podjetja Magma media je izdelava in tisk vizitk enostaven in hiter. Izdelava vizitk je pravilna odločitev za vse tiste, ki hočejo doseči boljše rezultate na poslovni lestvici.

Tisk vizitk je v rokah podjetja Magma media ugoden, hiter in kvaliteten. Ko naročite vizitke lahko prevzamete vizitke že v 24 urah. Oblikovanje in izdelava vizitk zajema vse od izbire materiala, teksture, dodatke, logotip podjetja, slike, robove, medsebojne kontraste, obliko in izbiro barve ozadja. Ko izbirate podatke, ki bodo tiskani na vizitko izberite podatke o vaši storitvi in kako vas lahko zainteresirana oseba kontaktira. Pri oblikovanju vizitke lahko izbirate med lakiranjem, zlatotiskom, posebnim izsekom vizitk ter med ravnimi robovi ali zaobljenimi robovi.

Na voljo je tudi široka paleta materialov in lahko izberete, kateri material je primeren za vas. Pri izdelavi podjetje vedno sledi vašim željam in poskušajo z vami sodelovati, da dobite najboljšo rešitev. Ko je vizitka oblikovan,a jo podjetje natisne. Na voljo je offset tisk ali pa digitalni tisk vizitk. Prednost digitalnega tiska je, da je zelo hiter, saj podjetje zagotovi dostavo v 24 urah. Podjetje je zelo konkurenčno in njihovi izdelki so vrhunske kvalitete.